KONFERENCIÁK és TOVÁBBKÉPZÉSEK

ADÓ, SZÁMVITEL, TB, MUNKAÜGY

Munkaügyi konferencia - Szeged - ÉLŐ ONLINE

Kezdés 2020 November 24 09:00

 

2020. évi munkajogi aktualitások

 

  

- Mi a különbség a távmunkavégzés és a home office között - mikor melyik alkalmazható

- A home office-re vonatkozó szabályok (a munkavégzéshez szükséges eszközök biztosítása, költségtérítés, a munkáltató ellenőrzési joga, a munkavégzés ideje, a munkáltató kártérítési felelőssége, a munkaidő nyilvántartása stb.)

- milyen egyéb atipikus foglalkoztatási formák állnak a felek rendelkezésére a munkaviszonyban

- mi a különbség a heti pihenőnap és a heti pihenőidő között, alkalmazásuk feltételei

- a szabadság mértékének megállapítása, kiadása illetve megváltása - mi a teendő. ha a szabadság alatt keresőképtelenné válik a munkavállaló

- munkaidőkeret alkalmazása, elszámolás a munkaviszony keret lejárta előtti megszűnése esetén - az alapbér ill. munkabér megállapítása, mikor kell garantált bérminimumot fizetni

- prémium, bónusz, jutalom - mikor mit kell fizetnie a munkáltatónak - a felmondási időre járó bér és végkielégítés fizetésének feltételei - iránymutató kúriai döntések

 

 Kérdések, konzultáció

 

Technikai tudnivalók: 

Az élő online konferencián való részvétel minden internetkapcsolattal rendelkező készülékkel megoldható, legyen az asztali számítógép, laptop, tablet vagy akár mobiltelefon. A részvételhez a használni kívánt eszközre a ZOOM segédprogram telepítése szükséges. Erről, és a konferencia egyéb technikai részleteiről minden jelentkezőt előzetesen értesítünk, szükség esetén segítséget nyújtunk. A részvételi díj befizetéséhez szükséges díjbekérőt a jelentkezést követően megküldjük, az előadást megelőzően pedig e-mailben és SMS-ben megküldjük a belépéshez szükséges azonosítókat.

A konferencia meghirdetett időpontjában előadónk felkészülve várja Önöket. Az előadások alatt, az ott található chat ablak segítségével kérdéseket tehetnek fel előadónknak, aki ezekre a kérdésekre szóban fog válaszolni az előadás folyamán, ezzel is segítve, hogy a személyes részvételhez közelítő élményt és eredményességet érjünk el rendezvényünkkel. Amennyiben az előadó az előadás során diákat mutat be, a vetítésre kerülő anyagot az előadást követően résztvevőink elektronikus formában megkapják, így azok lejegyzetelésére nincs szükség. 

 

Előadó:  Dr. Tánczos Rita bíró-Kúria 

 

Kreditpontok:

Mérlegképes könyvelők részére:  vállalkozói 6 nem számviteli pont  

 

  

 Részvételi díjak:

 

Online élő előadás részvételi díj: 20.000 Ft+áfa/fő, mely összeg költségként elszámolható, a pdf segédlet árát is magában foglalja.

  

 Jelentkezés esetén a díjbekérőt az előadás előtt 5-7 nappal küldjük ki a jelentkezőknek a jelentkezés időpontjában érvényes akciós áron!

Részvétel lemondására az egyes képzési napokat megelőző 2. munkanapig van lehetőség a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Kérjük, hogy a részvételi díjat elektronikus úton megküldött díjbekérő alapján, annak sorszámára való hivatkozással utalja. A befizetést igazoló végszámlát a teljesítést követően küldjük. A jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk.

 

Online jelentkezéshez kérjük kattintson a lap elején található jelentkezési ikonra.

 

Amennyiben nem online, hanem faxon vagy e-mailben szeretne jelentkezni, a jelentkezési lapra (ábrára) kattintva Jelentkezési lap - ot kinyomtathatja, majd e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy faxon: 62-998-420 is visszaküldheti és telefonon: 62-420-132. Kosár

Kosár üres

Keresés konferenciára

Konferencia naptár

Kiadványok

A Munka Törvénykönyve és a PTK kapcsolódó szabályai 2020. című kiadvány A6 - os zsebkönyv méretű, mely egységes szerkezetben tartalmazza az MT 2020. január 1-től hatályos szabályait.

Akciók, kedvezmények

Kérjük iratkozzon fel, hogy az aktuális konferenciákról és kedvezményekről leggyorsabban kapjon értesítést!
Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót!